Thuis inloggen via Basispoort verandert

Thuis, bij opa en oma, op de camping, in de auto… oefenen met Learn kan altijd en overal! Inloggen gaat heel eenvoudig via Prowise GO. Ook Basispoort wordt hier veel voor gebruikt en hierin gaat iets veranderen deze zomer.

Basispoort krijgt namelijk per 23 juli een nieuwe manier van thuis inloggen. Vanaf dat moment kunnen leerlingen met behulp van een inlogcode voor thuis inloggen via Basispoort. Na 23 juli zullen deze codes beschikbaar komen en kun je die aan je leerlingen geven. Lukt het niet meer om deze codes voor de start van jullie zomervakantie uit te delen, maar is het wel goed dat je leerlingen blijven oefenen deze zomer? Geef hen dan de directe inloggegevens van Learn. Deze vind je in het leerkrachtgedeelte onder het kopje “Beheer” > “Wachtwoorden spelers” of klik op de button hieronder.

Let op: zorg ervoor dat iedere leerling alleen zijn of haar eigen inloggegevens ontvangt. Uit privacy-oogpunt mag Prowise geen inloggegevens verschaffen aan ouders als hun kind niet kan inloggen in de vakantie. De school is eigenaar van het abonnement en is de enige die mag besluiten om deze gegevens wel of niet te verstrekken.

Bekijk de inloggegevens