De afstandsbediening van mijn ProLine+ werkt niet meer, wat nu?

Doorloop de volgende stappen:

Zijn de batterijen goed geplaatst? Batterijen plaats je op de volgende manier in de afstandsbediening:

• Verwijder voorzichtig het afdekplaatje aan de achterzijde van de afstandsbediening.
  • Plaats de twee bijgeleverde batterijen in de afstandsbediening.
  • Plaats de batterijen met de plus- en minpolen overeenkomstig aan de (+) en (-) aanduidingen in het batterijvak.
  • Plaats het afdekplaatje voorzichtig terug om het batterijcompartiment af te sluiten.

Twijfel je of de batterijen nog voldoende spanning hebben? Plaats dan nieuwe batterijen in de
afstandsbediening. Richt de afstandsbediening rechtstreeks op de monitor. Controleer of de LED, aan de rechterzijde van het scherm, knippert.