Het scherm gaat aan, maar blijft zwart. Wat moet ik doen?

Doorloop de volgende stappen:

Welke kleur heeft de LED, aan de rechter voorzijde van het scherm?

Groen

• Maak het scherm spanningsloos door de netschakelaar, aan de linkerzijde, minimaal 5 minuten uit te schakelen.
  • Schakel het scherm opnieuw in.
  • Kies als bron, door op de input-knop op je afstandsbediening te drukken, voor ‘Blu-ray’.
  • Indien je het Blu-ray logo ziet, schakel dan over naar de bron die je wenst te gebruiken.

Rood

• Zorg ervoor dat er geen USB-apparaat in de USB 2.0-poort zit, aan de rechterzijde van het scherm.

Knippert rood / groen

• Klik op D.MENU (D.menu) op de afstandsbediening of tik 3 keer op het scherm.