Hoe gaat de betaling van de bestelling in zijn werk?

Deze instructie begeleidt je bij het voltooien van het Prowise Learn bestelproces. Nadat je akkoord bent gegaan met onze voorwaarden en je bestelling hebt bevestigd, kun je een betaalmethode kiezen.

Vanaf dat moment heb je veertien dagen de tijd om je bestelling te betalen. Na deze periode worden openstaande bestellingen gedeactiveerd. Mocht de betalingstermijn van veertien dagen voor jou of je organisatie problemen opleveren, neem dan contact met ons op via learn@prowise.com.

De betaling

Nadat je akkoord bent gegaan met onze voorwaarden en je bestelling hebt bevestigd, kun je een betaalmethode kiezen. Op dit moment heb je wel al per e-mail een aanmeldingsbevestiging met inloggegevens ontvangen.

• In het scherm Betaal bestelling staat het totaal bedrag van je bestelling vermeld. De velden factuurnummer en factuurdatum zijn leeg. Pas als je een betaalmethode kiest, wordt een factuurnummer en factuurdatum ingevuld. Klik op Volgende om een betaalmethode te kiezen.
    order-school5
  • In dit venster kun je kiezen of je met PayPal, Visa, Mastercard, iDEAL of via een Overschrijving wilt betalen. Selecteer de gewenste betaalmethode. Wanneer je kiest voor de betaalmethoden PayPal, Visa, Mastercard en iDeal wijzen de instructies op het scherm zichzelf.

Betaling per overschrijving

• Wanneer een andere persoon of instantie de betaling verricht, kies je voor ‘Overschrijving’. Vervolgens krijg je nog een laatste keer de volledige bestelling te zien. Klik onderaan op verder om de keuze voor overschrijving te bevestigen.
  • Per direct ontvang je een mail met de factuur en de betalingsinstructies van onze betalingspartner Buckaroo. Deze e-mail kun je eventueel doorsturen naar de persoon of instantie welke verantwoordelijk is voor de betaling.
  • Nadat je de overschrijving hebt bevestigd kom je weer terecht bij je besteloverzicht in het Prowise Learn beheerdersomgeving. Door te klikken op de link download/print factuur kun je hier je factuur met betalingsinstructies downloaden. Deze kun je doorsturen naar de persoon of instantie welke verantwoordelijk is voor de betaling.
  • Mocht de betalingstermijn van veertien dagen voor jou of je organisatie problemen opleveren, neem dan contact met ons op via learn@prowise.com.

Betaling vanuit de beheerdersomgeving

• Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een aanmeldingsbevestigingsmail met inloggegevens. Je kunt zelf een wachtwoord aanmaken door in de mail te klikken op de link wachtwoord instellen. Met je inloggegevens kun je nu inloggen via https://learn.prowise.com.
  • Ga in de beheerdersomgeving naar Beheer Bestellingen en klik op bekijken achter de openstaande bestelling.
  • Je ziet nu het besteloverzicht van je bestelling. Klik op de link betaal bestelling om je bestelling te betalen.
  • Volg nu de instructie van het eerste hoofdstuk van deze handleiding.

Betaling via de mail

• Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een aanmeldingsbevestigingsmail met inloggegevens. In deze mail vind je de link ‘Bekijk/betaal bestelling’ waarmee je de bestelling kunt betalen. Mocht je de bestelling al betaald hebben, dan hoef je verder niks te doen.
  • Klik op deze link en je ziet het besteloverzicht van je bestelling. Klik op de link betaal bestelling om je bestelling te betalen.
  • Volg nu de instructie van het eerste hoofdstuk van deze handleiding.