Hoe kan ik de inzet en scores van mijn kind inzien?

Hoe doet je kind het vergeleken met leeftijdsgenoten? Hoeveel opgaven heeft hij/zij gemaakt? Dit en nog veel meer informatie vind je in ons dashboard. Door met je eigen inloggegevens in te loggen bij Prowise Learn kom je vanzelf in het dashboard terecht.

Weet je je inloggegevens niet meer? Geen probleem. Vul je mailadres in op deze pagina en je ontvangt direct een mail waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

Inzet en scores van je kind

Ben je ingelogd? Klik op Resultaten. Bekijk hier de resultaten van je kind(eren).

Tip!
Bekijk eenvoudig de resultaten per oefenprogramma van Prowise Learn door rechtsboven op de pijltjes te klikken.

Relatieve scores

Onder Resultaten vind je het tabblad Relatieve score. In dit groepsoverzicht wordt per leerling en per spel de relatieve score getoond. De relatieve scores zijn percentielscores en gaan van 0% tot en met 100%.
Deze relatieve score is een vergelijking van de score van de individuele speler met de vergelijkingsgroep. De vergelijkingsgroep zijn alle kinderen in hetzelfde leerjaar die ook in deze periode oefenen met dit spel van Prowise Learn. In de legenda lees je hoe jouw leerlingen het doen ten opzichte van deze referentiegroep.

Vergelijkingsgroep aanpassen

Het is ook mogelijk om je kind te vergelijken met een hogere of lagere leeftijdsgroep. In het Tabblad Relatieve score kun je boven de tabel met de scores het menu Verander vergelijkingsgroep vinden. Standaard wordt vergeleken met alle kinderen van dezelfde leeftijdscategorie (groep/leerjaar). Wil je dit aanpassen? Dat zet je hem één of meer groepen hoger of lager.

In de tabel is er nu een extra kolom toegevoegd waar de vergelijkingsgroep wordt aangegeven. Bovendien verschijnt boven de tabel een waarschuwing dat je kind niet wordt vergeleken met kinderen van dezelfde leeftijd.

Laatst gespeeld

Onder Resultaten bekijk je met het tabblad Laatst gespeeld wanneer je kind voor het laatst actief zijn geweest. Groen betekent dat ze deze week nog hebben gespeeld. Indien een kind helemaal nog niet heeft gespeeld is het vakje wit. In de legenda lees je wat de overige kleuren betekenen.

Opgaven gemaakt

Het tabblad Opgaven gemaakt toont het aantal gemaakte opgaven per spel voor je kind. Als er nog geen opgaven gemaakt zijn, dan wordt hier geen getal weergegeven.

Om het aantal gemaakte opgaven te zien binnen een bepaalde periode, kun je in het rolmenu de gewenst periode selecteren of de begin- en einddatum invoeren.