Hoe wijzig ik de spelinstellingen van mijn kind?

Log in met je eigen inloggegevens en ga naar Beheer > Spelinstelling. Klik vervolgens achter de familie op Beheren en vervolgens achter de naam van het kind op Bewerken.

Nu kun je kiezen uit drie instellingen. Wanneer je op Standaard of Beginner klikt, zie je in de tabel eronder welke spellen speelbaar zijn in de thematische omgevingen en geselecteerd kunnen worden voor de adviesspellen (Aan) of welke niet speelbaar zijn (Uit). Indien je zelf wilt bepalen welke spellen ze oefenen, klik je op Handmatig. In de tabel kun je voor elk spel kiezen uit drie opties: Super, Aan en Uit. Vink voor elk spel het juiste rondje aan en zo zet je het geheel naar je hand.
Klik op Opslaan als je de gewenste instelling hebt bepaald. In het schooloverzicht zie je nu onder de kolom Spelinstelling dat er één kind in de familie een Handmatige instelling heeft gekregen.