Hoe kan ik mijn kind een groep ophogen?

Je kind zit na de vakantie waarschijnlijk een groep hoger. Het is van belang dat je deze wijziging doorvoert in de producten van Prowise Learn, aangezien de resultaten van je kind vergeleken worden met de referentiegroep waar hij/zij aan is toegewezen.

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan op Beheer > Gebruikers.
  • Klik onderaan het scherm op Verander de Groep voor alle Spelers en klik op +1

• Klik op Opslaan.
  • Je kind is nu een groep hoger geplaatst.

Heb je per ongeluk je kind in een te hoge groep geplaatst of doubleert je kind? Ga dan naar Beheer > Gebruikers en klik achter de naam van je kind op Bewerken.