Hoe kan ik een speler een groep hoger zetten?

Spelers zitten na de vakantie waarschijnlijk een groep hoger. Het is van belang dat je deze wijziging doorvoert in de producten van Prowise Learn, aangezien de resultaten van een speler vergeleken worden met de referentiegroep waar hij/zij aan is toegewezen.

Wanneer er een Basispoort koppeling is gemaakt met Learn is het handmatig veranderen van leerjaar niet nodig voor spelers. De juiste leerjaren worden vanuit Basispoort opgehaald.

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan op Beheer > Gebruikers.
  • Klik onderaan het scherm op Verander de Groep voor alle Spelers en klik op +1
  • Klik op Opslaan.
  • De spelers zijn nu een groep hoger geplaatst.

Heb je per ongeluk een speler in een te hoge groep geplaatst of doubleert een speler? Ga dan naar Beheer > Gebruikers en klik achter de naam van de speler op Bewerken.