Hoe wijzig ik de spelinstelling van mijn familie-account?

Log in met je eigen inloggegevens en ga naar Beheer > Spelinstelling. Klik vervolgens achter de familie op Bewerken.

Nu kun je kiezen uit drie instellingen. Wanneer je op Standaard of Beginner klikt, zie je in de tabel eronder welke spellen speelbaar zijn in de thematische omgevingen en geselecteerd kunnen worden voor de adviesspellen (Aan) of welke niet speelbaar zijn (Uit). Indien je zelf wilt bepalen welke spellen ze oefenen, klik je op Handmatig. In de tabel kun je voor elk spel kiezen uit drie opties: Super, Aan en Uit. Vink voor elk spel het juiste rondje aan en zo zet je het geheel naar je hand. Klik op Opslaan als je de gewenste instelling hebt bepaald. In het schooloverzicht zie je nu de nieuwe instelling staan voor de gehele familie. Indien er verder niets wordt aangepast krijgen alle kinderen van de familie automatisch deze instelling.

Je kunt alleen de omgeving aanpassen van het programma waarbij je bent ingelogd. Indien je de omgeving van het andere programma (ook) wilt wijzigen, klik je in het dashboard rechtsboven op ‘verander’ achter de naam van het programma via welke je nu bent ingelogd. Klik vervolgens op het andere programma en je bekijkt nu de Spelinstellingen van het andere programma voor je kind(eren).