Hoe voeg ik nieuwe kinderen toe aan Prowise Learn?

Heb je nog geen kinderen ingevoerd? Volg dan dit stappenplan:

• Log in met je eigen inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan op Beheer > Gebruikers Toevoegen.
  • Klik nu op Handmatig gebruikers invoeren.
  • Klik vervolgens op het tabblad Speler.

• Vul nu de gegevens van je kind in. Let op: gebruik geen leestekens, dat geeft problemen met inloggen.
      • Bijvoorbeeld: Vul Leon i.p.v. Léon in.
      • Bijvoorbeeld: Vul d Amie i.p.v. d’Amie in.
  • Je kunt bij Speler toewijzen een speler koppelen of ontkoppelen aan een licentie.
  • Klik op Opslaan.
  • De inloggegevens van je kind vind je onder Beheer > Wachtwoorden Spelers.