Central - Externe toetsenbordindeling wijzigen

In de nieuwe versie Central 3.1 is een nieuwe functie toegevoegd.
De gebruiker heeft nu de mogelijkheid om de layout van een extern hardware toetsenbord te wijzigen.
De stappen om dit te doen worden hieronder beschreven.

- Open het geavanceerde instellingenmenu

- In het geavanceerde instellingenmenu
      1. Klik op het tabblad Algemeen
      2. Navigeer in het tabblad Algemeen naar het tabblad Lokalisatie
      3. Navigeer in dit menu naar de knop Hardware toetsenbord

- Dit zal een Android instellingenmenu openen.
       1. Wanneer dit menu geopend is, sluit u het externe toetsenbord aan op het scherm indien het                   toetsenbord nog niet is aangesloten.
       2. Zoek naar het aangesloten toetsenbord in dit menu
       3. Klik op het gemarkeerde gedeelte onder de naam van het externe toetsenbord

- Dit zal een ander Android instellingenmenu openen.

In dit menu kunnen verschillende toetsenbord indelingen worden geselecteerd.

Stel dat een QWERTY-hardwaretoetsenbord is aangesloten op het scherm, maar u wilt dat het toetsenbord zich gedraagt zoals een AZERTY layout.

Dit kan worden bereikt door de volgende stappen te volgen:
   - Selecteer Belgisch in dit menu
   - Keer terug naar Centraal door op de pijl en terug-knop te drukken
   - Open een toepassing (bijvoorbeeld de Prowise browser) waar tekst kan worden ingevoerd en begin te typen.
Het QWERTY hardware toetsenbord zal zich nu gedragen als een AZERTY toetsenbord.