Kan ik mijn gehoorapparaat aansluiten op de Proline+?

Met onderstaande instructies stel je de Windows omgeving zo in dat het geluid wordt afgespeeld over de speakers van het scherm en op ander apparaat aangesloten op de koptelefoon aansluiting van de PC-module. Op de volgende manier stel je de windows omgeving om geluid via een gehoorapparaat en het scherm af te spelen.

• In de Windows omgeving moet eerst de volgende driver geïnstalleerd worden: https://we.tl/t-3TKXlq4H2e
  • Na de installatie ga je naar het configuratiescherm (druk op start en type configuratiescherm).
  • Zorg dat 'weergeven op' op pictogrammen (groot of klein, maakt niet uit) staat.
  • Kies voor geluid.
  • Klik op het tabblad opnemen.
  • Selecteer Stereo Mix en klik op eigenschappen.
  • Klik op het tabblad Luisteren en zorg dat het ingesteld staat als hieronder en klik op OK:

• Ga terug naar het tabblad Afspelen.
  • Stel de speakers in als Standaard. Het Prowise scherm moet je instellen als Standaard communicatie apparaat:

• De Roger select/phonak moet nu worden aangesloten op de koptelefoon aansluiting van de PC-module.
  • Nu komt het geluid uit de speakers van het scherm en het gehoorapparaat.