Ik krijg geen beeld bij live meekijken

Om een live verbinding te maken met het device van een leerling, dient de leerling eerst een verzoek te accepteren. Hiervoor verschijnt een melding op het scherm van de leerling.

Het verzoek is geaccepteerd, maar ik krijg nog steeds geen verbinding

Waarschijnlijk zit er een probleem in de internetverbinding. Het is mogelijk dat bepaalde poorten in de router zijn afgesloten waardoor het live verbinden niet werkt of dat de internetverbinding de cast-sessie niet aankan.

Wordt de school door Prowise beheerd? Neem contact met ons op met de servicedesk. Onze medewerkers kunnen dan met je meekijken naar het probleem en zoeken naar een passende oplossing.

Wordt het netwerk van de school niet door Prowise beheerd? Neem dan contact op met jouw eigen netwerkbeheerder.