De handpalmherkenning doet het niet, wat kan ik doen?

Om ervoor te zorgen dat de handpalmherkenning tijdens het schrijven goed werkt, moet het scherm eerst de penpunt van de ProWrite Ink pen detecteren voordat een hand op het scherm kan rusten tijdens het schrijven.

De ProWrite Ink pen wordt door het scherm gedetecteerd wanneer deze actief is en zich op een afstand van ±2,5 cm van het schermoppervlak bevindt.

Belangrijk! Controleer voor het gebruikmaken van handpalmherkenning eerst een instelling in Windows, dit doe je als volgt:

1. Open Windows-instellingen en klik op Apparaten.
  2. Klik in het menu aan de linkerzijde op Pen en vervolgens op Windows Ink.
  3. Zorg ervoor dat de setting ‘Ignore touch input when I’m using my pen’ aan staat.