In welke omgevingen kan ik de ingebouwde microfoon gebruiken?

De Prowise ProLine+ is uitgerust met een Wide Area microfoon.

Gebruik de microfoon in de volgende omgevingen:

1. Prowise Central
  2. Windows omgeving via de interne pc-module
  3. Windows omgeving via een externe pc die is aangesloten op de ProLine+

Hoe kan ik de ingebouwde microfoon testen?
Mocht je werken met een interne pc-module dan kan je de ingebouwde microfoon als volgt testen:

1.  Zorg dat je we in de Windows omgeving bent van de interne pc-module.
  2. Ga naar Geluidsinstellingen (rechtermuis functie op het speaker symbool rechtsonder in de taakbalk).
  3. Onder het kopje  'Uw invoerpparaat kiezen' is vervolgens het input device uit te lezen. Microphone (2-USB Audio CODEC))
  4. Tevens is daar de functie  'Uw microfoon testen' te zien.
  5. De uitslag van de VU meter laat zien of de microfoon audio signalen ontvangt.