Wat is er nodig om te kunnen werken met de ProWrite Ink pen?

Het ProLine+ multi-touchscreen is uitgerust met een ProWrite® Ink pen voor een natuurlijke schrijfervaring. De pen kan worden opgeborgen en opgeladen in het oplaadstation, aan de rechterzijde van het scherm.

De pen is na opladen direct klaar voor gebruik en hoeft niet te worden geactiveerd of gekoppeld met het scherm.

De ProWrite® Ink pen geeft de gebruiker een natuurlijk schrijfervaring.

Features
De ProWrite® Ink pen is uitgerust met een drukgevoelige punt, hierdoor past de lijndikte zich aan naargelang de druk die op de pen wordt uitgeoefend.
De ProWrite® Ink technologie maakt ook gebruik van handpalmherkenning. Door de implementatie van handpalmherkenning kan met een handpalm op het scherm gesteund worden, zonder dat dit invloed heeft op wat geschreven of getekend worden.
Verder heeft de ProWrite® Ink pen een hoover functie, dit geeft direct een indicatie van waar op het scherm geschreven of getekend gaat worden waardoor nauwkeuriger kan worden gewerkt.

Functies van de pen
1 Gummen
2 Rechtermuisknop
3 Handpalmherkenning
4 Drukgevoelige punt

Hoe wordt de Prowrite® Ink pen opgeladen?
Het oplaadstation van de ProWrite® Ink pen bevindt zich aan de rechterzijde van de Prowise ProLine+. Steek de pen in het oplaadstation om deze op te laden. De led-indicator, die zich boven het laadstation bevindt, geeft de batterijstatus van de ProWrite® Ink pen weer.

Over de led-indicaties van het oplaadstation:
1 Uit: er bevindt zich geen pen in het oplaadstation.
2 Knipperend rood licht: de pen laadt op.
3 De led blijft groen branden: de pen is volledig opgeladen

Wanneer de ProWrite® Ink pen volledig is opgeladen, kan deze ±10 uur onafgebroken worden gebruikt. Het volledig opladen van de ProWrite® Ink pen duurt 2 tot 3 uur.

LET OP! De ProWrite® Ink pen steekt ongeveer 1 cm uit wanneer deze in het oplaadstation is geplaatst. Probeer nooit de pen volledig in het oplaadstation te duwen, om schade aan de pen en het oplaadstation te vermijden.

WAARSCHUWING! Plaats uitsluitend de ProWrite® Ink pen in het oplaadstation, andere voorwerpen kunnen schade aan het oplaadstation en het scherm veroorzaken. Geleidende voorwerpen (bijvoorbeeld een metalen pen) kunnen kortsluiting veroorzaken, waardoor het oplaadstation beschadigd of defect kan raken.

Benodigdheden ProWrite® Ink technologie
Hardware:
     Prowise ProLine+ Multi-touchscreen
     Prowise ProWrite® Ink pen

Besturingssysteem:
     Prowise Central
     Windows 10
     Windows 7 & 8 (beperkte ondersteuning)

OPMERKING! Prowise Central en Windows 10 ondersteunen alle functies van de ProWrite® Ink pen. Eerdere versies van Windows ondersteunen de ProWrite® Ink pen beperkt.