Hoe verander ik van invoerbron?

Hier wordt beschreven hoe je de invoerbron kan veranderen op een Prowise Touchscreen Doorloop de volgende stappen:

1. Open het Prowise Central menu of druk op het invoerkanaal symbool invoerbron.png van je afstandsbediening.
  2. Selecteer ‘Invoerbron’. invoerbron.png
  3. Selecteer de gewenste invoerbron, let hierbij op dat je de juiste invoerbron selecteert.
  4. Wanneer er geen signaal op de invoerbron beschikbaar is, wordt na enkele seconden een melding op het scherm getoond.