Het aansluiten van een tweede externe monitor.

Bij het ingebruiknemen van een externe monitor is het belangrijk dat de externe monitor niet wordt ingesteld als primair scherm. Dit zal namelijk resulteren dat de Prowise ProLine+ zichzelf uitschakelt, nadat deze geen signaal ontvangt van de interne pc-module.

Zorg ervoor dat de de instellingen als volgt ingesteld worden:

1 In Windows via Windows toets + P toets het scherm instellen op uitbreiden of dupliceren.

Dupliceren heeft als functie twee keer hetzelfde scherm van de bron pc zichtbaar maken
     Uitbreiden heeft als functie het bureaublad uitbreiden met een extra scherm.

2 Controleer in Windows de energie instellingen, deze kunnen best op de volgende manier zijn ingesteld:

Scherm - Uitschakelen
          Mocht hier een tijd ingesteld staan, dan betekent dit dat na deze ingestelde tijd  de Prowise ProLine+ zal uitschakelen.
     Slaapstand - Slaapstand van de PC inschakelen:
          Instellen op “Nooit”
          Mocht hier een tijd ingesteld staan, dan betekent dit dat deze na de ingestelde tijd de pc in de slaapstand zal zetten.
     Snelstart moet uitgeschakeld zijn.

3 Deactiveer de Eco modus in het Prowise Central menu.

Mocht deze aanstaan en je werkt vanuit je externe scherm, dan kan het gebeuren dat het hoofd scherm hierdoor uit schakelt.

4 Wil je op je externe monitor blijven werken zonder dat er iemand kan meekijken op  het Prowise Touchscreen (primair)
     Gebruik dan de Freeze of Blank screen functie tijdens het gebruik van de externe monitor om dit te voorkomen.