Wifi-netwerken zoeken

Hier wordt beschreven hoe je wifi-netwerken zoekt. Open het Prowise Central menu en open de Instellingen > Connectiviteit > WIFI.

Druk op ‘Wifi’ om de Prowise ProLine+ naar beschikbare wifi-netwerken te laten zoeken. Maak op de volgende manier verbinding met een wifi-netwerk:

1 Ga in het Central instellingenmenu naar het onderdeel ‘Connectiviteit’.
2 Druk op ‘WiFi’ en zet de wifi-schakelaar aan.
3 Kies het gewenste netwerk.
     Druk op 'Geavanceerd' om verbinding te maken met een geavanceerd netwerk.

4 Vul het wachtwoord van het netwerk in, druk op het oogje om de tekens van het wachtwoord te weergeven.
5 Druk op ‘Verbinden’.
6 Er is nu verbinding met het gekozen wifi-netwerk.