Problemen Powerpoint app in Central

Door een wijziging door Microsoft aan de Powerpoint app (versie 16.x), wordt de app afgesloten nadat je deze opent.
Om dit probleem op te lossen hebben wij een nieuwe versie beschikbaar gemaakt in de Prowise app store. Om deze update te installeren moet eerst de huidige versie van de app verwijderd worden. Hierna kan je de nieuwe versie (versie 17.x) installeren.
Indien de Powerpoint app via Screen Control gepusht wordt, moet deze app ook via Screen Control verwijderd worden.

In versie 17.x van de Powerpoint app moet je verplicht inloggen met een Microsoft account. Hierop hebben wij helaas geen invloed aangezien de app door Microsoft wordt ontwikkeld. Je kan er ook voor kiezen om de Office Reader app te installeren.