Problemen met Live meekijken Opgelost

Vandaag hebben we geconstateerd dat met de nieuwe/laatste update van Chrome het live meekijken niet werkte. We waren al op de hoogte dat dit zou gaan gebeuren en waren dus ook al druk bezig met een update aan onze kant om dit te voorkomen, maar de update in Chrome waarin het niet meer werkt is eerder gekomen dan we hadden beoogd.

Deze middag is onze update toegepast en werkt het live meekijken weer.