Hoe kan ik Central updaten vanaf een USB stick?

Indien je niet beschikt over een (snelle) internetverbinding dan is er de mogelijkheid om het scherm te updaten door eenmalig het "update-bestand" op uw computer te downloaden. In het onderstaande artikel vind je de stappen welke nodig zijn om dit uit te voeren.

Benodigdheden:

Te nemen stappen:

1. Download het juiste update bestand. Deze is te vinden op de service pagina's.
  2. Verbind de USB-stick met je computer
    • Verwijder eventueel alle huidige bestanden van de USB-stick.
  3. Verplaats het bestand naar de hoofdmap van de USB-stick.
    • De naam van het OTA bestand moet als volgt zijn: updateOTA.zip
  4. Verwijder de USB-stick uit de computer.
  5. Ontkoppel alle randapparatuur; denk hier bij ook aan de lift en de Move camera.
  6. Zet het touchscreen nu aan.
    • Zodra het touchscreen is opgestart wissel je naar het Central-kanaal indien je daar nog niet bent.
  7. Verbind de USB-stick met het scherm doormiddel van een van de poorten aan de voorkant of zijkant (PWT) van het scherm.
  8.  Na enkele momenten (5-10 seconden) komt er een pop-up in beeld om de update te starten.
  9. Klik nu op "OK" om de update te starten.
  10. De update wordt nu uitgepakt en uitgevoerd, dit zal in totaal maximaal 15 minuten duren.
  11. Zodra de update is voltooid, wordt het scherm automatisch herstart.
    • Wanneer de TSx G1 van Central 3.2.1 (Firmware versie 1.0.25) update, dan zal het touchscreen zichzelf niet automatisch herstarten. Hierbij verschijnt dan eerst nog een melding met de vraag om het scherm te 'herstarten (reboot)'.
    • Indien het scherm na 15 minuten niet automatisch herstart, kun je het touchscreen ook uitzetten doormiddel van de stroomschakelaar aan de onderkant van het scherm.
  12. Schakel nu het scherm voor 1 minuut uit doormiddel van de stroomschakelaar aan de onderkant van het scherm, zet de schakelaar na 1 minuut weer om en zet het scherm aan doormiddel van de aan knop aan de voorkant van het scherm.
  13. Controleer nu op updates in het instellingenmenu van Prowise Central via "Over dit scherm".